Lastbilar och chaufförerna som kör dem

En bra lastbilsförare


skrivet den 01 feb av Admin, klockan:15:20
Jag får ofta frågan från vänner och folk vad som gör en bra lastbilsförare, vilka egenskaper som gör en bra lastbilsförare, och jag kan ju bara berätta från mitt perspektiv vad jag tycker och tror i saken. För mig gäller det att man givetvis ska vara lite intresserad av yrket, att tycka om bilar och lastbilar. Dessutom tror jag även att faktorer som lön, arbetsförhållande och annat kan spela roll på ens intressefaktor i yrket, och det är ju alltid viktigt, det vill säga att man brinner för yrket av olika saker. Det kan vara lönen, det kan vara ett stort intresse för lastbilar. Har man bara intresset så tror jag mycket är vunnet. Dessutom måste man i det här yrket vara van att jobba lite flexibelt, ofta kör jag på nätter, men det beror på vilket uppdrag jag har fått. Så flexibilitet och ett genuint intresse tror jag är faktorer som kan ta en långt i den här branschen. Har man dessutom möjlighet att bo där man vill, att man inte är upplåst till vissa ställen eller orter, så kan man även lönemässigt göra ett bra klipp, vilket kan höja motivationen ytterligare.

Just nu värderat 3.0 av 25 människor

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt